Psykehuset Studio

PsykeWear


Psykewear er et nyetablert firma som selger klær med egenproduserte design per i dag kun på nett. Hos oss kan du velge mellom de mange forskjellige designene eller finne deg et par produkter fra PsykeHuset eller MonosBeats. Iallefall skjekk ut kolleksjonene! 
Vi står også åpen for muligheten til at du alene eller som en større gruppe, f.eks russegruppe, musikkgruppe eller lignende kan komme med ønsker om egene design eller logoer. Sjekk ut utvalget vi har på nettsiden, bruk kontaktskjemaet under, send en mail eller send en personlig melding på facebook. Vi blir enige om pris, iforhold til design og antall.

Nettbutikken driftes fra Bodø, per i dag har vi en ansatt, Ane Naustvik. 

De ulike designene vil ha ulike kunstnere, på info om produktet vil det komme frem hvem som har laget designet. 
PsykeWear-, P-, og MonosBeats logo er designet av Stian Nillson, som også har laget design til en rekke andre produkter. 

Frakt
Vi lever på 10-20 dager, dette inkluderer produksjonstid. Våre bestillinger vil bli sendt oppdelt, det vil si at du får x antall pakker likt med produktantallet du bestilte. 
Vi har fri frakt ved handel over 999,-.
Hvis produktet er ødelagt, tapt i posten eller ikke er til dine forventninger hjelper vi deg gjerne med et nytt produkt. Ta kontakt for videre informasjon.  

Kontaktinformasjon:
post@psykewear.com
psykewear @ facebook
psykewear @ instagram
tlf: 47675928, send gjerne en SMS om du vil bli oppringt.